Bioinformatics

VII Jornada de Bioinformàtica i Genòmica

  • 10/12/2019
  • 1 min reading time
VII Jornada de Bioinformàtica i Genòmica
VII Jornada de Bioinformàtica i Genòmica. / Foto: SCB

Dimarts 17 de desembre es durà a terme la VII Jornada de Bioinformàtica i Genòmica al Campus Nord de la UPC (Plaça Eusebi Güell, 6).

Organitzada per la Secció de Bioinformàtica i Biologia computacional de la Societat Catalana de Biologia (SCB), la Secció de Genòmica i Proteòmica de la SCB i Bioinformatics Barcelona, la jornada comptarà amb ponents de reconegut prestigi que debatran les darreres troballes en diversos àmbits de la bioinformàtica i la genòmica.

L’objectiu del simposi és fomentar la interacció científica a partir de ponències que tractaran temes d’actualitat com ara els avenços en la comprensió del genoma humà i d’altres organismes, nous desenvolupaments tecnològics, aplicacions mèdiques o l’impacte de les dades genòmiques en l’evolució de la ciència, entre d’altres.

La jornada s’organitza en diverses sessions que seran moderades per Julio Rozas, Mónica Bayés, Ana Vivancos i Gabriel Valiente. Al finalitzar el simposi, s’entregaran els premis al millor comunicador i al millor pòster.

Els estudiants del BDBI que estiguin interessats a assistir-hi, poden registrar-se aquí.

We also recommend you