ESCI-UPF

Descobriu tot el marxandatge d’ESCI-UPF

  • 26/11/2019
  • 1 min reading time
Marxandatge ESCI-UPF
Foto: Arxiu ESCI-UPF

Segurament molts de vosaltres esteu al corrent que a ESCI-UPF tenim una línia de marxandatge amb productes de la universitat. Però si us penseu que només tenim dessuadores i carpetes… aneu molt equivocats.

Potser us ha passat desapercebuda, però a la planta baixa, al costat del mapa, hi  ha una vitrina amb articles per a tots els gustos i butxaques. Tant si us sentiu doers de tota la vida com si esteu fascinats per la gamma Out of the blue, hi trobareu tot el què busqueu a preu de cost.

Els més fanàtics podeu fer d’ambaixadors de la universitat i mostrar amb orgull les dessuadores, tote bags, motxilles i tasses amb el logo i els lemes d’ESCI-UPF. Si, en canvi, sou dels que preferiu la practicitat, tenim un ventall de productes per al vostre dia a dia al centre: llibretes, llapis, bolígrafs, blocs de fulls…

Si teniu qualsevol dubte sobre talles, preus o simplement voleu donar un cop d’ull als productes abans de comprar-los, podeu passar per la 3a planta i al despatx de Comunicació us ajudarem amb tot allò que necessiteu. I si us agradaria que incloguem algun altre article, no dubteu a comentar-nos-ho. Estem oberts a noves propostes!

We also recommend you