ESCI-UPF

Felicitats ESCIUPFNews!

  • 13/11/2019
  • 1 min reading time
ESCIUPFNews

Avui, 13 de novembre, complim 1 any. Aprofitem l’ocasió per repassar què hem fet al llarg d’aquest temps i per presentar algunes novetats que podreu trobar d’ara endavant a ESCIUPFNews.

Avui fa just un any posàvem en marxa ESCIUPFNews amb la intenció que fos un punt de trobada on poder estar informat d’allò que passa a la universitat i al món. Vam engegar amb la voluntat que fos un altaveu de la comunitat universitària, un lloc on cultivar l’esperit crític i una eina que convidés a la reflexió. Un any després, estem orgullosos del camí que hem recorregut i d’haver aconseguit engrescar, poc a poc, alumnes, professors i alumni.

Si algun cop us ha picat la curiositat i a banda d’obrir el link d’un article heu investigat com s’organitza la plataforma, sabreu que els continguts que publiquem es divideixen per categories. N’hi ha quatre dedicades als estudis de grau i màster que ofereix ESCI-UPF (Negocis, Retail, Màrqueting i Bioinformàtica), una a Recerca i una altra a LCA4Climate, és a dir, la Càtedra UNESCO de Cicle de Vida i Canvi Climàtic. I per últim, hi ha la secció Universitat, una espècie de calaix de sastre on hi entren des de notícies institucionals, articles d’alumnes i alumni, recomanacions culturals i celebracions d’efemèrides destacades.

Al llarg d’aquest any hem publicat més de 420 articles (422 per ser exactes) on hem tractat temes de tot tipus. I com que estem de celebració, us volem anunciar que ben aviat podreu llegir tres noves seccions que van destinades especialment als nostres estudiants. A Descobrir Barcelona donarem a conèixer racons de la ciutat, coses per fer i llocs on menjar i beure perquè aprofiteu al 100% tota l’oferta de la capital catalana; a A prop d’ESCI-UPF descobrirem la història de llocs emblemàtics a tocar de la universitat; i a #TipsSostenibles la Càtedra UNESCO ESCI-UPF donarà alguns consells pràctics per mirar que tots siguem una mica més responsables amb el medi ambient.

Aprofitant que avui bufem espelmes, no deixarem escapar l’oportunitat de demanar un parell de desitjos: volem arribar a més lectors, sobretot entre els nostres alumnes, i ens agradaria que ESCIUPFNews sigui un espai més participatiu. Així que si us balla pel cap algun tema susceptible de convertir-se en article, sapigueu que estem oberts a escoltar totes les propostes.

Per acabar, us recordem que si voleu mantenir-vos al dia de les noves publicacions, us ho posem molt fàcil: només cal que seguiu les xarxes socials de la universitat, on compartim els continguts a Twitter, LinkedIn, Facebook i Telegram.

We also recommend you