ESCI-UPF

La Cambra de Comerç presenta el programa Catalunya 2030/2040

  • 31/10/2019
  • 1 min reading time
Cambra de Comerç
Albert Canadell, president de la Cambra de Comerç de Barcelona, durant la presentació del programa Catalunya 2030/2040. / Foto: Press Cambrabcn

En un article publicat al diari ARA, el director d’ESCI-UPF Albert Carreras analitza els punts principals del programa Catalunya 2030/2040 que dilluns passat va presentar la Cambra de Comerç de Barcelona juntament amb la resta de cambres de comerç del país.

Carreras destaca que un dels aspectes més interessants del projecte és l’ordre per prioritats de les línies estratègiques i que en primer lloc hi hagi situada la internacionalització de l’economia. Per fer-ho, la Cambra de Comerç vol estrènyer els lligams amb la xarxa de cambres de comerç a nivell mundial, ja que “poden esdevenir el canal de diversificació i expansió de les exportacions catalanes”.

Els actors que han de tirar endavant la internacionalització són i han de ser les pimes i, segons Carreras, un dels punts clau per assolir aquest objectiu és “promoure la formació especialitzada per al foment de l’exportació”.

Amb el projecte Catalunya 2030/2040, la Cambra de Comerç vol construir un model econòmic d’alt valor afegit que permeti desenvolupar el màxim potencial de l’economia catalana.

We also recommend you