ESCI-UPF

Defunció de Miquel Valls

  • 25/09/2019
  • 1 min reading time
Miquel Valls
Foto: Cambra de Comerç de Barcelona

El passat diumenge 22 de setembre rebíem la notícia de la defunció de Miquel Valls, que va presidir la Cambra de Comerç de Barcelona i va ser membre actiu del patronat d’ESCI-UPF durant 17 anys.

Valls va desenvolupar una llarga trajectòria empresarial en el sector metal·lúrgic i des de 1996 va estar vinculat a la Cambra de Comerç. El 2002 va ser nomenat president de la institució, càrrec que va mantenir fins el passat mes de juny. Així mateix, va compaginar la direcció de la Cambra amb la presidència al Consell General de Cambres de Catalunya i la vicepresidència al Consejo Superior de Cámaras de Comercio, Industria y Navegación.

El 2017, la Generalitat de Catalunya li va concedir la Creu de Sant Jordi per la participació en les institucions empresarials del país i l’impuls de la competitivitat de les empreses catalanes en la seva obertura als mercats internacionals.

La Cambra de Comerç comparteix la filosofia i els objectius d’ESCI-UPF i, juntament amb la Generalitat de Catalunya i la Universitat Pompeu Fabra, va ser un dels organismes que es va implicar en la creació de la nostra universitat.

Des de la comunitat d’ESCI-UPF volem fer arribar el més sentit condol a la família i a les autoritats de la Cambra de Comerç de Barcelona.

We also recommend you