ESCI-UPF

Graduació 2019: De compartir aules a compartir el món

  • 25/06/2019
  • 1 min reading time
Obra Ramon Enrich per graduació 2019
Ramon Enrich signant les obres

Ramon Enrich, reconegut pintor i escultor català, ha estat l’encarregat de realitzar l’obra amb què hem obsequiat els nostres alumnes  per a la graduació d’aquest any. La peça, que porta per títol Compartir el món, reflexiona sobre la universitat com a espai d’un món cada vegada més interconnectat i sobre la importància del fet de compartir.

Per a Enrich, “l’art proposa maneres de pensar, estimula el talent i l’equip humà per generar propostes de valor per millorar l’entorn”, una visió que enllaça plenament amb el que des d’ESCI-UPF creiem que ha de ser la Universitat.

Aquesta iniciativa d’encarregar una obra d’art a un artista i regalar-la als graduats va començar el 2014 per commemorar el 20è aniversari de la nostra institució. Des de llavors, diversos artistes plàstics han creat una obra inspirant-se en la universitat i els fets del curs acadèmic que acaba. L’obra gràfica, un cop numerada i signada, es regala a tots els alumnes que acaben els seus estudis.

Els artistes que han participat en les edicions anteriors són Regina Giménez, Júlia Solans, Laszlito Kovacs, Rafel G. Riera i Eduard Arbós.

We also recommend you