ESCI-UPF

Arcadi Navarro, padrí de la graduació 2019

El biòleg i catedràtic de genètica llegirà la lliçó als recent graduats

  • 17/06/2019
  • 1 min reading time
Graduació
Arcadi Navarro serà l'encarregat de llegir la lliçó magistral de la graduació del curs 2018-2019.

Arcadi Navarro serà el padrí de l’acte de graduació 2019 d’ESCI-UPF. La celebració serà el proper 2 de juliol a L’Auditori de Barcelona i acollirà els graduats de la 1a promoció del Grau en Bioinformàtica i la 7a promoció del Grau en Negocis i Màrqueting Internacionals.

El curs 2018-2019 és a punt d’acabar i els futurs graduats, a falta d’enllestir els últims exàmens i entregar els darrers treballs, miren al futur amb il·lusió i ganes d’emprendre una nova etapa. L’acte de graduació serà el punt d’inflexió que marcarà el final de la seva època universitària i l’inici de la vida professional.

El 2 de juliol, la sala Oriol Martorell de L’Auditori de Barcelona serà l’espai on es durà a terme la cerimònia de graduació. Els primers graduats en Bioinformàtica de l’estat espanyol i la 7a promoció de graduats en Negocis i Màrqueting Internacionals recolliran els diplomes en un acte apadrinat pel Dr. Arcadi Navarro.

Amb la lliçó que porta per títol “We graduated. What now?”, aquest catedràtic en Biologia i Genètica compartirà la seva visió del món universitari i del què s’espera dels graduats professionalment, i també com agents i peces clau de la societat que volem construir: més igualitària, més sostenible i més compromesa.

El padrí de la promoció

Arcadi Navarro i Cuartiellas és doctor en Biologia per la Universitat Autònoma de Barcelona i professor, catedràtic i investigador ICREA al Departament de Ciències Experimentals i de la Salut de la Universitat Pompeu Fabra.

S’ha dedicat a l’àmbit de la investigació de la genètica de poblacions, l’evolució molecular, els genotips i fenotips i els estudis d’associació. Ha dirigit el Node de Genètica de Poblacions de l’Institut Nacional Espanyol de Bioinformàtica (INB).

Va ser secretari d’Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya i es va responsabilitzar dels afers relacionats amb les universitats, la qualitat del sistema universitari i el foment de la recerca.

Actualment les seves línies de recerca a l’IBE i al DCEXS són l’evolució del genoma, la genòmica computacional, la diversitat del genoma humà i l’arquitectura genòmica de trets complexos.

Cerimònia

El tret d’inici de la graduació 2019 serà a les 18h, quan arribin graduats, familiars i amics a les portes de L’Auditori. A les 19h, a la sala Oriol Martorell, començarà puntualment l’acte amb què ESCI-UPF finalitza el curs 2018-2019 i, per tant, els estudis de grau de les promocions de Bioinformàtica i de Negocis i Màrqueting Internacionals.

Parlaments seriosos, parlaments emotius, sorpreses i un brindis final. Una festa amb prop de 600 persones per gaudir de la clausura de l’any acadèmic i de la graduació de més de 130 estudiants.

We also recommend you