El Centre d’Estudis sobre Sostenibilitat de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) ha organitzat la Primera Jornada sobre Benestar Planetari coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient 2019, celebrat el 5 de juny. La trobada ha servit per a reflexionar sobre el paper que ha d’exercir la universitat en l’àmbit del Benestar Planetari, construint un espai per poder sumar esforços des d’una perspectiva transversal que comprengui disciplines de diversos àmbits com la salut, l’economia, el dret, les humanitats o les enginyeries.
A finals del 2017, Jaume Casals, rector de la UPF, va anunciar la voluntat de la Universitat de promoure una acció transversal, multidisciplinària i interdisciplinària en el camp del Benestar Planetari – Planetary Wellbeing. D’aquesta forma, la institució es proposa esdevenir referència mundial en defensa de la idea Planetary Wellbeing, adoptant una visió compromesa amb els grans reptes de la societat global al segle XXI, com el canvi climàtic o la sostenibilitat.
Premis al Benestar Planetari
Amb l’objectiu de contribuir al coneixement i comprensió del conjunt de problemes complexos, interrelacionats i sistèmics que afronta el benestar humà, animal i del planeta, la Càtedra UNESCO de Cicle de Vida i Canvi Climàtic ESCI-UPF i la Barcelona School of Management-UPF han convocat la primera edició dels millors Treballs Fi de Grau (TFG) i Treballs Fi de Màster (TFM) en Benestar Planetari. La convocatòria romandrà oberta fins al 6 de juliol de 2019 a qualsevol estudiant del Grup UPF.
¿Te apasionan las relaciones internacionales, el mundo digital, el desarrollo sostenible y los proyectos en equipo? Organiza tu ‘hub’ y forma parte del Generation Connect Global Youth Summit 2022 de la UIT.
Lela Mélon, the ESCI-UPF Director of the Postgraduate Programme on Sustainability Transition Management and Climate Emergency, writes about The Times Higher Education Europe Universities Summit, held this week in Barcelona.
La jornada d’avui, 11 de febrer, convida a visibilitzar la feina de les investigadores i a crear referents per a les futures científiques. Per sort, de talent científic a casa nostra no en falta. Aquest any volem donar a conèixer un grup d’investigadores tan properes com potents: les integrants del projecte Hypatia I.
Leave a message