ESCI-UPF LCA4Climate

Benestar Planetari a la UPF

  • 11/06/2019
  • 1 min reading time
Benestar Planetari
Foto: Kaique Rocha, Pexels

El Centre d’Estudis sobre Sostenibilitat de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) ha organitzat la Primera Jornada sobre Benestar Planetari coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient 2019, celebrat el 5 de juny. La trobada ha servit per a reflexionar sobre el paper que ha d’exercir la universitat en l’àmbit del Benestar Planetari, construint un espai per poder sumar esforços des d’una perspectiva transversal que comprengui disciplines de diversos àmbits com la salut, l’economia, el dret, les humanitats o les enginyeries.

A finals del 2017, Jaume Casals, rector de la UPF, va anunciar la voluntat de la Universitat de promoure una acció transversal, multidisciplinària i interdisciplinària en el camp del Benestar Planetari – Planetary Wellbeing. D’aquesta forma, la institució es proposa esdevenir referència mundial en defensa de la idea Planetary Wellbeing, adoptant una visió compromesa amb els grans reptes de la societat global al segle XXI, com el canvi climàtic o la sostenibilitat.

Premis al Benestar Planetari

Amb l’objectiu de contribuir al coneixement i comprensió del conjunt de problemes complexos, interrelacionats i sistèmics que afronta el benestar humà, animal i del planeta, la Càtedra UNESCO de Cicle de Vida i Canvi Climàtic ESCI-UPF i la Barcelona School of Management-UPF han convocat la primera edició dels millors Treballs Fi de Grau (TFG) i Treballs Fi de Màster (TFM)  en Benestar Planetari. La convocatòria romandrà oberta fins al 6 de juliol de 2019 a qualsevol estudiant del Grup UPF.

We also recommend you