ESCI-UPF

Saló de l’Ensenyament 2019

  • 20/03/2019
  • 1 min reading time
A l'esquerra una imatge de l'estand d'ESCI-UPF; a la dreta Roger Galceran, alumne de 1r del GNMI, esperant a rebre els primers visitants del Saló / Foto: Arxiu ESCI-UPF

Del 20 al 24 de març Fira de Barcelona organitza una nova edició del Saló de l’Ensenyament, la fira dedicada a orientar el futur acadèmic i professional dels estudiants d’ESO i Batxillerat. I, com cada any, la comunitat d’ESCI-UPF hi serem per presentar els nostres dos graus: el Grau en Negocis i Màrqueting Internacionals (GNMI) i el Grau en Bioinformàtica (BDBI).

Durant els dies que estarà en marxa la 30a. edició del Saló al recinte de Montjuïc comptarem amb la col·laboració dels nostres alumnes, que faran d’ambaixadors dels graus per explicar com és l’experiència d’estudiar a ESCI-UPF i per aclarir possibles dubtes a tots els qui s’acostin a l’estand. A més, també hi haurà personal del centre per informar sobre aspectes més tècnics com ara les condicions d’accés, el sistema de beques, el programa de pràctiques, etc.

Tots aquells interessats a conèixer els graus que s’oferten des d’ESCI-UPF que no puguin assistir al Saló encara són a temps d’inscriure’s a les sessions informatives que es duran a terme a la mateixa universitat el dissabte 6 d’abril i el dijous 25 d’abril, tant per al Grau en Negocis i Màrqueting Internacionals com per al Grau en Bioinformàtica.

We also recommend you