ESCI-UPF

ESCI-UPF i COPERSONA

  • 31/01/2019
  • 1 min reading time
Joana Amat, presidenta de COPERSONA i Nacho Dualde, gerent d'ESCI-UPF durant la signatura del conveni de col·laboració / Foto: Arxiu ESCI-UPF

Aquest matí, ESCI-UPF ha signat un conveni de col·laboració amb COPERSONA amb la voluntat d’ampliar la vinculació entre les dues entitats.

COPERSONA és una iniciativa impulsada per un grup de fundacions i organitzacions que té com a propòsit la creació d’un model de corresponsabilitat social sostenible econòmicament. L’objectiu del projecte és aconseguir un canvi cultural, a fi d’eliminar els rols socials vinculats al gènere i així ajudar a construir una nova consciència col·lectiva on totes les persones tinguin igualtat d’oportunitats, drets i deures.

El conveni l’han signat Nacho Dualde, gerent d’ESCI-UPF, i Joana Amat, presidenta de COPERSONA. L’acord contempla la possibilitat de realitzar projectes de recerca, especialment en l’àmbit de la responsabilitat social corporativa, i l’oferta de pràctiques per als estudiants de la universitat, entre d’altres. D’aquesta manera la universitat, que ja fa temps que participa en el projecte de COPERSONA, estreny el seus lligams amb l’associació.

A l’acte de signatura també hi ha assistit Xavier Carbonell, director de la Càtedra MANGO d’RSC.

We also recommend you