ESCI-UPF

Arrenca el Programa de Pràctiques

  • 18/01/2019
  • 1 min reading time
visita-empreses
Moment de la sessió amb empreses del passat dimecres 16 de gener.

Dimecres passat el Servei de Carreres va organitzar una sessió per als alumnes de 3r del GNMI, que començaran les pràctiques el proper 1 d’abril. L’esdeveniment va comptar amb la participació de les següents empreses: FlexiDAO, Beauty Cluster Barcelona, Laboratoires Grand Fontaine, Payxpert, Machief i H10 Hoteles.

Una de les idees principals de la xerrada era que els alumnes coneguessin de primera mà la diversitat del mercat laboral a través d’empreses de diferents àmbits i tipologies. Durant la primera part de la sessió les empreses van explicar a què es dediquen i quins projectes estan desenvolupant. A més, van presentar oportunitats de pràctiques reals a les què poden optar els nostres estudiants.

En la segona part, els estudiants van poder fer una ronda d’entrevistes ràpides amb les empreses i postular-se per les ofertes de pràctiques que més els haguessin interessat. Aquest primer contacte servia també perquè les empreses veiessin els candidats i, en el cas d’estar-hi interessades, poder fer una nova entrevista més endavant.

Aprofitem per recordar que ja s’ha obert el termini per oferir pràctiques pels estudiants de 3r del GNMI. Aquells alumni i empreses que estiguin interessats poden posar-se en contacte amb el Servei de Carreres.

We also recommend you