ESCI-UPF

UPFeina: la fira per buscar feina

  • 16/11/2018
  • 1 min reading time
Rosa Colomé, directora del Departament de Carreres, assessorant una alumna. / Foto: UPF

El passat 14 de novembre va tenir lloc la 14a. edició de la UPFeina, la fira d’ocupació de la Universitat Pompeu Fabra que posa en contacte els alumnes amb el món laboral.

En aquesta edició van participar-hi un total de 67 entitats (empreses, agrupacions del tercer sector i entitats col·laboradores) entre les quals hi havia el Departament de Carreres i Alumni de la nostra universitat. I es calcula que van assistir-hi prop de 1.000 estudiants i alumni.

Carreres i Alumni, al llarg de la jornada, van aprofitar per ampliar la xarxa de contactes amb les empreses participants i van visitar tots els estands per valorar les ofertes de feina que més encaixaven amb els perfils d’ESCI-UPF, així com analitzar quines presentaven les millors oportunitats laborals i estabilitat més enllà de les pràctiques. També es van fer assessoraments individuals amb alumni i estudiants de màster.

We also recommend you