ESCI-UPF

Treballar de… Prepararant les pràctiques d’empresa

  • 11/01/2024
  • 1 min reading time

Ahir els alumnes de tercer del GNMI que a partir de l’abril començaran les pràctiques curriculars, van tenir l’oportunitat d’escoltar l’experiència de tres alumni i conèixer què els espera durant i després de les pràctiques.

Com a part de l’assignatura de pràctiques que dirigeix Rosa Colomé, Maria Cayuela, Laura Marín i Jan Vilarrasa van participar en una sessió pensada per ajudar a preparar-los en les diferents fases de les pràctiques i esvair tots els neguits que puguin tenir.

Maria Cayuela, de la promoció de 2019, actualment és directora de màrqueting a Arôms Natur, una empresa de cosmètica natural. Laura Marín, que també es va graduar el 2019, treballa com a key account manager a AMEC, l’entitat que agrupa les principals indústries internacionals d’Espanya. I, finalment, Jan Vilarrasa, graduat el 2021, és area export manager a Nofer, una empresa líder en disseny i fabricació de sanitaris i accessoris.

Durant la sessió, els tres ex estudiants van parlar de com va ser el seu procés de recerca de pràctiques i com i perquè es van acabar decantant per les posicions i empreses on van cursar les pràctiques.

També van explicar com ho van viure i en què van consistir les seves principals tasques i, amb la vista posada enrere, què és el que més els ha servit en la seva carrera professional i que ara més valoren d’aquella experiència.

Per últim, van compartir amb els alumnes quin és el seu dia a dia en les posicions que ocupen actualment i els van donar alguns consells sobre com afrontar els processos de selecció i l’entrada al món laboral.

We also recommend you