ESCI-UPF

UPFeina 2023: una oportunitat per a estudiants i alumni d’ESCI-UPF

  • 09/11/2023
  • 1 min reading time
UPFeina 2023
19a edició de la UPFeina al Campus de la Ciutadella de la UPF. / Foto: ESCI-UPF (Martí Nogués)

Ahir es va celebrar la 19a edició de l’UPFeina, la fira d’ocupació de la Universitat Pompeu Fabra. L’esdeveniment va comptar amb la participació de més de 80 empreses i institucions, que van oferir oportunitats de pràctiques i feina a estudiants i alumni del grup UPF.

El Career Service d’ESCI-UPF va estar present a la fira amb un estand propi, on va informar els prop de 30 alumnes i alumni de la institució que es van acostar al Campus de la Ciutadella a la recerca d’oportunitats professionals.

Els estudiants van tenir l’oportunitat de conèixer les empreses i institucions participants, provinents de diversos sectors: finances, tecnologia, comunicació, consultoria… I van tenir l’ocasió de conèixer les seves ofertes laborals i concertar entrevistes amb els representants de les empreses.

D’altra banda, els alumnes i alumni que van passar per l’UPFeina també van poder participar a les sessions d’Speed Job Dating i als tallers organtizats des del servei de Carreres Professionals de la UPF sobre temes relacionats amb la recerca de feina.

Un any més, l’UPFeina va demostrar ser una oportunitat única per als estudiants i alumni del grup UPF per connectar amb el món professional i trobar oportunitats de pràctiques i feina.

We also recommend you