ESCI-UPF

Premiant el talent jove: entrega dels premis als millors Treballs de Recerca de Batxillerat

  • 06/09/2023
  • 1 min reading time
Treballs de Recerca Batxillerat 2023
Les alumnes guardonades en l'entrega dels premis als millors Treballs de Recerca de Batxillerat. D'esquerra a dreta: Montserrat Soldevila, Maria Castellví, Berta Carles, Yorgina Malón. / Foto: Martí Nogués (ESCI-UPF)

Ahir a la tarda, ESCI-UPF va celebrar l’entrega dels premis als millors Treballs de Recerca de Batxillerat en l’àmbit de l’activitat internacional. L’esdeveniment va comptar amb la presència d’Agustín Lújua, gerent d’ESCI-UPF, i Pelayo Corella, coordinador acadèmic de 1r curs del GNMI.

Lújua va destacar la missió d’ESCI-UPF en la formació de professionals en negocis internacionals i màrqueting amb una perspectiva global i va subratllar el compromís de la institució amb la detecció i el desenvolupament del talent jove.

A continuació, va elogiar la qualitat dels treballs presentats pels alumnes i va aprofitar per agrair també la tasca dels tutors i professors que han acompanyat els estudiants al llarg de la seva etapa educativa, destacant la importància de la seva contribució en l’èxit dels treballs de qualitat que es van presentar.

Els estudiants finalistes van ser: Berta Carles i Canal, de l’Escola Pia de Santa Anna-Mataró, que va explorar com les xarxes socials influeixen en la percepció de la bellesa; Maria Castellví Bono, de Socrates Educa International School, que va analitzar l’impacte de la inflació en l’economia i la vida d’un país; i Montserrat Soldevila Vaquer, de l’Institut la Mar de la Frau de Cambrils, que va tractar l’esport com a eina de prosperitat.

El segon premi va ser per Àlex Herrero Fernandez, dels Jesuïtes de Casp, per al seu treball sobre la revenda de sneakers. L’alumne no va poder assistir a l’entrega del guardó, que va ser recollit per la Sra. Turull, directora de secundària i batxillerat del seu centre.

El primer premi al millor Treball de Recerca en l’àmbit de l’activitat internacional va recaure en Yorgina Malón Resendiz, del Col·legi Sant Josep de Sant Sadurní d’Anoia, per la seva investigació sobre l’evolució de la publicitat.

Els guanyadors dels premis als millors Treballs de Recerca d’ESCI-UPF van rebre un diploma i una beca del 50% per cursar el primer curs del Grau en Negocis i Màrqueting Internacionals a ESCI-UPF. A més, els tutors que han coordinat els treballs premiats també van rebre un iPad com a reconeixement a la seva tasca de supervisió i acompanyament als estudiants.

Cal destacar que aquest any, tots els guardonats excepte Àlex Herrero s’han matriculat al Grau en Negocis i Màrqueting Internacionals, continuant així la seva formació a ESCI-UPF. Felicitem a tots els premiats per la seva dedicació i esperem que segueixin recollint èxits en la seva nova etapa com a estudiants universitaris!

We also recommend you