ESCI-UPF

Com es treballa la diversitat en una multinacional

  • 22/06/2022
  • 1 min reading time

Blanca Fabian, alumni de la promoció 2018 del Grau en Negocis i Màrqueting Internacionals, treballa al departament de Consumer Insights de JDE, una multinacional holandesa de gran consum especialitzada en cafès i infusions.

El seu accent la delata: és de Lleida, però tot i ser de la terra ferma, una de les seves principals aficions és nedar. Prendre el sol, en canvi, no li agrada tant. Com en la paradoxa de l’ou i la gallina, la Blanca bromeja que no sap si li van posar el nom després de veure el seu color de pell, o si l’elecció prèvia del nom hi va tenir alguna cosa.

Aprofitant que fa tot just una setmana es van celebrar les Proves d’Accés a la Universitat, hem preguntat a la Blanca quin record guarda de la seva Selectivitat i si tenia clar quin grau volia posar en primera preferència quan va haver de fer la preinscripció universitària.

L’alumni també explica com va ser el seu pas pel GNMI i comparteix com és l’experiència de treballar en una multinacional i dedicar-se al món de la investigació de mercats. A més, quan falten pocs dies per commemorar el Dia Internacional de l’Orgull LGBTI, explica quina és la funció que fa l’equip de Diversity, Equality & Inclusion Champion de JDE, del qual n’es la integrant més jove.

Per últim, la Blanca parla de com s’imagina el seu futur professional i aconsella als alumnes del GNMI que no tinguin por d’agafar un camí professional que a priori tingui poques sortides: si és el que els apassiona, la recompensa és enorme.

We also recommend you