ESCI-UPF

Ap! Lleida premia l’alumni Gemma Prenafeta

  • 27/11/2019
  • 1 min reading time
Premi Ap! LLeida Sharify
L'alumni Gemma Prenafeta, cinquena començant per la dreta a la fila de baix, amb el reconeixement d'Ap! Lleida a l'emprenedora jove. / Foto: Ap! Lleida

L’associació d’empresàries de Lleida atorga el guardó d’emprenadora jove a Gemma Prenafeta, alumni del GNMI i directora de Sharify, l’empresa que va néixer a partir del seu Treball Final de Grau.

El passat divendres 22 de novembre va tenir lloc l’acte d’entrega de premis que concedeix Ap! Lleida, l’associació professional d’empresàries de les Terres de Lleida. Els premis, repartits en 11 categories, reconeixen l’èxit de les dones com a empresàries, directives o professionals en diferents sectors, des del comerç a la ciència o l’esport.

L’alumni del GNMI Gemma Prenafeta va rebre el premi a l’emprenedora jove per Sharify. El guardó reconeix les empresàries menors de 30 anys que han tirat endavant un projecte amb una trajectòria de 1 a 3 anys i valora especialment les iniciatives innovadores.

Prenafeta va començar a treballar en la idea de Sharify durant el TFG i, un cop graduada, va poder materialitzar i arrencar el projecte. Sharify és una xarxa social que permet descobrir quins plans i activitats s’estan fent en temps real a la teva ciutat. A través de l’app també pots compartir interessos i esdeveniments i trobar persones amb gustos similars que t’hi vulguin acompanyar.

Des d’ESCI-UPF volem donar l’enhorabona a la Gemma per a aquest reconeixement i desitgem que segueixi recollint premis i èxits!

We also recommend you