LCA4Climate

Fòrum Gastronòmic Barcelona 2019

  • 20/11/2019
  • 1 min reading time
Fòrum Gastronòmic Barcelona 2019
Foto: Fòrum Gastronòmic Barcelona 2019

La investigadora de la Càtedra UNESCO de Cicle de Vida i Canvi Climàtic ESCI-UPF i responsable de la línia de recerca en agroalimentació, Laura Batlle-Bayer, participa en la tercera edició del Fòrum Gastronòmic Barcelona. Aquest esdeveniment, organitzat per Fira de Barcelona a través de la seva societat Alimentaria Exhibitions conjuntament amb Fòrum Gastronòmic, té lloc del 18 al 20 de novembre al recinte de Fira Barcelona a Montjuïc, Barcelona.

Sota el lema ‘(Re) pensar la gastronomia’, el saló convida a reflexionar sobre el moment gastronòmic actual, a realçar el talent independentment del gènere i a impulsar negocis més sostenibles. A través de la presentació de tendències, casos d’èxit i novetats, la jornada representa una oportunitat per a prendre el pols a la indústria i explorar alternatives per assolir la sostenibilitat ambiental, econòmica i social.

Prop de 300 empreses expositores i al voltant de 45 cuiners que sumen 31 estrelles Michelin han triat el Fòrum Gastronòmic Barcelona com a plataforma en què mostrar les seves propostes més innovadores i posar en comú les tendències emergents de la cuina i la restauració a Europa, segons expliquen els organitzadors.

FòrumLab

L’espai FòrumLab de Fòrum Gastronòmic Barcelona 2019 arrenca aquest any amb l’objectiu de convertir-se en un pilar per a la innovació gastronòmica, que aculli diferents representants de sector d’una manera transversal, alhora que es consolida com un referent tant dins de la sala com en la restauració en general. El programa, coorganitzat per Fundació Alícia, Clúster Foodservice i ElTenedor, consta de 28 conferències i una taula rodona centrades en sostenibilitat, digitalització i negoci, en què intervindran un total de 35 experts de l’àmbit empresarial, culinari, acadèmic i agrícola.

Amb l’objectiu de reflexionar sobre com innovar en un sector en permanent transformació, gràcies al programa de FòrumLab, la investigadora de la Càtedra especialitzada en agroalimentació hi participa com a assistent.

We also recommend you