La convocatòria per a presentar-se a la primera edició dels Premis als millors Treballs Fi de Grau (TFG) i Treballs Fi de Màster (TFM) en Benestar Planetari ja està oberta. Aquest any, el Vicerectorat per al compromís social i la igualtat de la UPF ha reconvertit i ampliat els premis que, en anys anteriors, s’atorgaven als millors TFG en sostenibilitat. En aquesta primera edició, hi trobem dues modalitats: la primera és la del premi de la Càtedra UNESCO de Cicle de Vida i Canvi Climàtic ESCI-UPF al millor TFG sobre temes de Benestar Planetari; la segona és la del premi de la Càtedra UNESCO ESCI-UPF i la Barcelona School of Management-UPF als millors TFM. La convocatòria romandrà oberta fins al 6 de juliol de 2019 a qualsevol estudiant del Grup UPF.
El primer premi de cada modalitat està dotat amb 1.000 euros, finançats per la Càtedra UNESCO ESCI-UPF i la Barcelona School of Management-UPF; a la modalitat TFM també hi ha dos segons premis, de 500 euros cadascun, finançats per la Càtedra UNESCO ESCI-UPF. Les persones guanyadores rebran un diploma, que es lliurarà en un acte públic.
UPF Planetary Wellbeing
D’acord amb les bases de la convocatòria, a finals del 2017, Jaume Casals, rector de la UPF, va anunciar la voluntat de la Universitat de promoure una acció transversal, multidisciplinària i interdisciplinària en el camp del Benestar Planetari – Planetary Wellbeing amb la finalitat de proporcionar a la institució una visió compromesa amb els grans reptes de la societat global al segle XXI i, alhora, generar energies transformadores de la mateixa Universitat i de l’entorn urbà en què es troba, la ciutat de Barcelona. En aquest sentit, la proposta neix amb l’objectiu principal de contribuir al coneixement i la comprensió del conjunt de problemes complexos, interrelacionats i sistèmics que afronta el benestar humà, animal i del mateix planeta, com a ecosistema global, i a la identificació de solucions integrades, innovadores i interdisciplinàries a aquests problemes.
The UNESCO Chair in Life Cycle and Climate Change at ESCI-UPF researcher, Ilija Sazdovski, participated in the Energy Community Summer School with a group work session on sustainability and energy planning.
Cristina Campos, investigadora de la Cátedra UNESCO de Ciclo de Vida y Cambio Climático de ESCI-UPF, ha participado en los cursos de verano de la Universidad de Cantabria (UC) en una ponencia en la que abordó el turismo rural desde una perspectiva ambiental y presentó el proyecto GREENTOUR.
The UNESCO Chair of Life Cycle and Climate Change at ESCI-UPF participates in the SMART-FOODPRINT project, aimed to empower the Spanish food industry with innovative tools for traceability, authenticity, and sustainability.
Leave a message