Universidad

Lugares con encanto fuera de las guías

Descubrir Barcelona

5 lugares con encanto (y gratis) que no salen en las guías

La Sagrada Familia, el Passeig de Gràcia o las Ramblas salen en todas las guías y son algunos de los sitios más visitados por los turistas. Pero Barcelona tiene mucho más que ofrecer. Aún existen rincones con encanto, mucho menos ajetreados y que pasan desapercibidos a la mayoría. En este artículo os descubrimos cinco de ellos que además son gratis.

Scorsese, K-Pop i Baúl

Les recomanacions de la setmana

Scorsese, K-Pop i Baúl Weekend

A l’agenda d’aquesta setmana destaca la nova pel·lícula de mafiosos de Martin Scorsese, tres concerts amb estils ben diferents i un market de roba selecta on tot el que es recapti anirà destinat a una bona causa.

Arc de Triomf

A prop d'ESCI-UPF

L’Arc de Triomf

Situat entre el Passeig de Sant Joan i el Passeig Lluís Companys, és un dels monuments més “instagramables” de la ciutat. Molts de vosaltres hi passeu pel costat gairebé cada dia per arribar a ESCI-UPF i estem segurs que li heu fet més d’una foto. Però us heu preguntat mai què hi fa un arc com aquest plantat al mig de la ciutat?

Caída del muro de Berlín

Consecuencias del derrumbe

La caída del muro de Berlín fue un punto de inflexión en la historia. Y no solamente para Alemania y Europa, para el mundo entero. La certificación del colapso comunista ayudó a expandir a un nuevo liberalismo económico que desarboló el modelo keynesiano desgastado por la estanflación setentera.

Mur de Berlín

“Berlin ist wieder Berlin”

El 9 de novembre de 1989 les TV del món tenien els ulls posats a Berlín: milers de ciutadans feien cua per travessar la frontera i, davant la inoperància dels oficials, el mur de la vergonya va caure. Per celebrar el 30è aniversari d’aquest esdeveniment, repassem la història del mur de Berlín, des que es va aixecar i fins a la caiguda.

The Farewell, Mika i creativitat

Les recomanacions de la setmana

The Farewell, Mika i creativitat

L’agenda d’aquesta setmana us porta tres estrenes ben diferents, el retorn de Mika en concert i activitats que van des de markets a una fira de manualitats, una exposició d’il·lustració i una xerrada a ESCI-UPF.