Universidad

Llum BCN, Cara·B i Casas

Els plats forts d’aquesta setmana els trobareu als apartats de concerts i activitats: dos festivals de música indie i urban, el festival Llum BCN que se celebra al Poblenou, un parell de markets de segona mà i una exposició gratuïta de l’artista modernista Ramon Casas.

I love this beautiful city and people

I chose Spain for my exchange semester because I wanted to expand my scope and interact with a number of people from foreign countries in my life. I’m so blessed to stay here because Barcelona has a nice people, weather, beach, useful public transportation, a lot of museums, famous tourist spots and so many.

La caída del Sha

Irán era, y es, el país más importante demográfica, política y económicamente de Oriente Medio. Hasta 1979 fue el gran aliado de EEUU en la región. Al frente estaba el sha, con un régimen autoritario que se descompuso de la noche a la mañana dando paso a una revolución que lo cambió todo en muy poco tiempo.

Les recomanacions de la setmana

Cariño, Charlotte Salomon i Santa Eulàlia

Aquest cap de setmana podreu triar i remenar entre les pel·lícules de la cartellera, aprofitar un dissabte molt musical o deixar-vos caure per algun dels actes de les Festes de Santa Eulàlia. I tampoc us podeu deixar perdre els últims dies l’exposició de Charlotte Salomon.

Bòsnia 25 anys després

Avui, 5 de febrer, fa 25 anys de les matances de Markale, un dels últims moviments militars de la guerra de Bòsnia. Repassem les conseqüències del conflicte, com aquests atacs van influir en el seu desenllaç i reflexionem sobre la situació actual del país.

ESCI-UPF i COPERSONA

La universitat ha signat aquest matí un conveni de col·laboració amb COPERSONA que preveu aprofundir la relació amb l’entitat en matèria de recerca d’RSC. A més, preveu la possibilitat d’oferir pràctiques als estudiants del centre.

Les recomanacions de la setmana

Estrenes, BCNegra i Avatar

Aquesta setmana trobareu una cartellera amb estrenes molt interessants i l’inici de dos festivals de música que tenen concerts programats fins al mes de març. A més, podreu passejar pel port més fosc de la mà de BCNegra, amarar-vos de cultura popular a Gràcia o submergir-vos en el món de Cirque du Soleil.