Universidad

China Hong Kong

La Xina no oblida

Les notícies sobre Xina als mitjans de comunicació són constants: guerra comercial amb els EUA, proposta de Llei d’Extradició, manifestacions multitudinàries a Hong Kong… Cal fer una revisió de la història d’aquest país per entendre els fets que omplen les pàgines de la premsa internacional.

Off Week

Les recomanacions de la setmana

Tolkien, Off Week i Born Street Food

Les propostes cinematogràfiques d’aquesta setmana toquen els gèneres de la fantasia, la ciència-ficció i l’animació. Un festival de música en un centre comercial i un altre d’electrònica són les principals recomanacions musicals. I a les activitats, trobareu idees per posar-vos les botes.

X-men, Ed Sheeran i surf

Les recomanacions de la setmana

X-Men, Ed Sheeran i surf

Els plans culturals de la setmana es concentren en els concerts i les activitats de tot tipus: markets, degustacions gastronòmiques, surf i conferències. De totes maneres, tot i que no hi ha gaires estrenes destacades, també us portem tres pel·lícules noves.

75 anys Dia D

75 anys del desembarcament de Normandia

El 6 de juny es commemoren 75 anys del desembarcament de Normandia, l’acte heroic de més de 150.000 soldats que va permetre als aliats penetrar les defenses nazis de la França ocupada i obrir un nou front d’esperança des d’occident. Trump ha tornat a Europa per recordar-ho i discutir sobre l’estat actual de les seves aliances.