Universidad

Jojo Rabbit, Zahara, Hong Kong

Les recomanacions de la setmana

Jojo Rabbit, Zahara i Hong Kong

Els plats forts que us portem a l’agenda d’aquesta setmana són la surrealista pel·lícula Jojo Rabbit, que ha rebut 6 nominacions als Oscars, el concert intimista de Zahara al Palau de la Música i una conferència sobre el conflicte de Hong Kong al CCCB.

Any Nou 2020

Què ens espera el 2020?

Volem fer-vos cinc cèntims d’allò que us depararà l’any que tot just hem començat d’una manera poc habitual. Però no us espanteu: ni us farem l’horòscop ni us llegirem la carta astral, però sí que us descobrirem alguns esdeveniments més o menys curiosos que marcaran el 2020.

Tag Stories

Nova sessió de Tag Stories

Ahir es va celebrar la darrera sessió de Tag Stories. Organitzat per alumnes dels dos graus, hi van participar tres conferenciants de perfils molt diversos: una alumna del GNMI i dos professors del BDBI; un, enginyer informàtic que treballa a l’Institut de Ciències de l’Espai i l'altre, bioquímic que actualment treballa en el sector privat.

Speed job dating

Speed Job Dating

El Career Service ha organitzat la sessió Speed Job Dating perquè els alumnes de tercer del GNMI coneguin la feina de vuit empreses amb seu a Barcelona i les seves ofertes laborals. Més tard, els estudiants han tingut l’oportunitat d’entrevistar-se amb les empreses que els han semblat més interessants.

Guerres comercials

Les guerres comercials amb perspectiva històrica

El proppassat 13 de gener, Albert Carreras, director d’ESCI-UPF, va participar al dinar-tertúlia d’Economia de l’Ateneu Barcelonès amb una xerrada sobre les guerres comercials que hi ha hagut a la Història. L’acte, coordinat per Josep Maria Carreras i Puigdengolas, se celebra mensualment des de fa més de deu anys i va ser presentat Josep Maria Ureta.

Consejo de la UE

Presidencia del Consejo de la UE

La Comisión europea, el Parlamento europeo y el Consejo de la UE son los tres pilares sobre los que se fundamenta la arquitectura institucional de la UE. El profesor Joan Pere Plaza nos explica en este artículo los entresijos de la Presidencia del Consejo de la UE y la responsabilidad y oportunidades que entraña ostentarla.