University

Sónar

Rey León, Sónar i fotografia

A l’agenda hi trobareu un dels grans clàssics de Disney que torna a la gran pantalla, la gran cita de música electrònica de Barcelona i una exposició de fotografia contemporània al centre de la ciutat, entre d’altres.

Von der Leyen

Ursula von der Leyen, una presidenta acorde con su contexto

Después del nombramiento de Josep Borrell como Alto representante de la Unión para Asuntos Exteriores y Política de Seguridad, este pasado martes 17 de julio el Parlamento Europeo dio luz verde al nombramiento de Ursula von der Leyen como Presidenta de la Comisión Europea, cargo que no asumirá hasta el próximo 1 de noviembre.

Modernisme

Les recomanacions de la setmana

The Beach Boys, Vespres Inedit’s i Modernisme

Aquesta setmana trobeu una cartellera bastant fluixa, però les propostes musicals no són poques i hi trobareu concerts per a tots els gustos. A més, us expliquem el secret per anar a fer tapes d’autor sense pagar gaire i com poder visitar edificis modernistes emblemàtics a meitat de preu.

Cruïlla

Les recomanacions de la setmana

Yesterday, Cruïlla i birra artesana

Tres estrenes d’alta volada i un cicle gratuït de cinema a la fresca, un parell de festivals multitudinaris i la fira de cervesa artesana del Poblenou són algunes de les propostes que més criden l’atenció per a aquest cap de setmana.