University

Economía IIGM

La economía de la IIGM

La II Guerra Mundial fue un punto de no retorno de la humanidad. La derrota del nazismo costó, como bien predijo Churchill, “sangre, esfuerzo, sudor y lágrimas”. Una catástrofe que también tuvo sus implicaciones económicas. Algunas, incluso, precipitaron el conflicto.

Woodstock

50 anys del llegendari festival de Woodstock

Ja fa mig segle del festival multitudinari de Woodstock. Van ser “3 dies de pau i música” on es va cridar contra la guerra i les armes nuclears, i es va defensar l’ecologia, la pau i una nova manera d’entendre el món. Però què se n’ha fet dels hippies?

CCCB

Les recomanacions de la setmana

Cosmonits, Chick Corea i CCCB

Un cicle de cinema que va acompanyat de ciència, el concert d’una de les grans estrelles del panorama jazzístic actual i la nova exposició del CCCB Feminismes! són les propostes que encapçalen l’agenda d’aquesta setmana.

Lluna

50 anys de l'arribada a la Lluna

Ja fa mig segle de la missió que va posar la primera persona sobre la Lluna el 21 de juliol de 1969. Des de llavors, els avenços en matèria espacial s’han multiplicat i els nostres mòbils ja tenen més potència que el mòdul lunar on viatjaven els astronautes d’aquell estiu. Enguany, la NASA celebra l’aniversari d’aquell gran salt per la humanitat i es prepara per dur-ne a terme un de nou: un viatge tripulat a Mart.

Inserció laboral

Graduats amb feina

La principal preocupació de tot estudiant universitari és intentar assegurar un pas al món laboral de manera ràpida i eficient. Són moltes les notícies sobre els milers de graduats que no gaudeixen d’oportunitats i que, de tenir feina, aquesta és precària. No és el cas dels graduats del GNMI segons les darreres dades.

Business trip

Moscow, the Business Trip of the MScIB

This year, the destination was Moscow. Although in the last decade Russia has experienced a relative slowing down of the local economy, it is an upper-middle income country with an attractive market size and opportunities for foreign trade and investment. The perfect destination to learn of a history of adaptability and transformation.

Sónar

Les recomanacions de la setmana

Rey León, Sónar i fotografia

A l’agenda hi trobareu un dels grans clàssics de Disney que torna a la gran pantalla, la gran cita de música electrònica de Barcelona i una exposició de fotografia contemporània al centre de la ciutat, entre d’altres.