University

alumni GNMI ESCI-UPF

Xerrada als futurs alumni de GNMI

Amb el mes de juny s’apropa el final de curs i, per alguns, el final dels estudis universitaris. Però acabar la carrera no significa trencar el vincle amb la universitat, a partir d’aquest moment, els alumnes passen a ser alumni. Expliquem què vol dir això per als graduats en Negocis i Màrqueting Internacionals.

Alumni ESCI-UPF BDBI

Become Alumni

Xerrada als futurs alumni de BDBI

Amb el mes de juny s’apropa el final de curs i, per alguns, el final dels estudis universitaris. Però acabar la carrera no significa trencar el vincle amb la universitat, a partir d’aquest moment, els alumnes passen a ser alumni. Expliquem què vol dir això per als graduats en Bioinformàtica.

Xina Hong Kong

La Xina mai oblida

Quan fa 31 anys dels fets de Tiananmen, tornem a mirar cap a la Xina buscant respostes i fent noves preguntes. Sembla que la política interior del país té molts fronts oberts: Hong Kong, Taiwan, entre d’altres. Seran els danys colaterals per esdevenir la primera potència mundial?

mercat laboral

Jo vull ser…

El moment de triar una professió i decidir el futur laboral és complicat perquè molt segurament es vol estudiar quelcom que estigui alineat amb les pròpies passions i amb la pretensió de fer d'allò un estil de vida.

patates braves i panades integrals

Confinament saludable

Patates “braves” i panades integrals

Ara que comencem a sortir i podem deixar el confinament en un racó ben amagat de la nostra memòria, tancarem la secció de #coronafoodies. Han estat 33 receptes que hem compartit amb el desig de mantenir-vos saludables, però també per distreure-us de tantes hores tancats a casa. Esperem que gaudiu de la recuperada llibertat de moviments!